Wat is PSYCH-K® ?

Beide hersenhelften zijn gespecialiseerd in de aansturing van verschillende functies en de verwerking van verschillende soorten informatie. Het corpus callosum, de bundel van zenuwen tussen beide hersenhelften, fungeert als een brug waarmee je toegang krijgt tot de kwaliteiten van beide hersenhelften. Als deze brug geblokkeerd is, dan ervaar je minder helderheid en creativiteit en ben je minder in staat om goede keuzes te maken. Je keuzes zullen dan voortkomen uit je dominante hersenhelft, uit oude patronen en uit angst in plaats vanuit een optimale verbinding met jezelf.

Bij een mentale blokkade wordt er een automatische reactie vanuit het onderbewuste gegenereerd, vaak gebaseerd op vechten, vluchten of bevriezen. Vanuit angst dus! Met PSYCH-K® creëer je een hele-brein-staat door de kwaliteiten van de linker- en rechterhersenhelft in balans te brengen, met als gevolg dat je niet reactief reageert vanuit oude patronen, maar dat nieuwe oplossingen mogelijk worden.

Het is belangrijk om te weten dat PSYCH-K® geen vervanging is voor professionele medische behandeling, maar wel een absolute aanvulling daarop. De PSYCH-K®-benadering gaat over het transformeren van alle beperkende onderbewuste overtuigingen die mogelijk in verband kunnen gebracht worden met je toestand. Deze overtuigingen worden meestal verworven in de vroege stadia van je leven en blijven vaak bestaan tot in de volwassenheid, onder het niveau van je bewustzijn.

Er is een gevestigde biologische interactie tussen lichaam en geest. Daar kan PSYCH-K® je in helpen. In PSYCH-K® wordt je aandoening niet aangepakt zoals een arts dat zou doen, met behulp van een diagnose- en behandelprogramma. Met andere woorden, met PSYCH-K® diagnosticeren of behandelen we geen ziekten. Maar met PSYCH-K® verander je onderbewuste overtuigingen, die je gezondheid en welzijn kunnen beïnvloeden, zowel mentaal als fysiek.

Iemands toestand kan drastisch veranderen door alleen PSYCH-K® te gebruiken! Hoewel het niet mogelijk is om een specifiek resultaat te garanderen, dat grotendeels afhangt van het individu en zijn of haar toestand, heeft PSYCH-K® een geschiedenis van meer dan 30 jaar waar ze mensen geholpen hebben om een bevredigend en vreugdevol leven te bereiken, mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Als je klaar bent om verder te gaan in je leven door een nieuwe staat van welzijn te co-creëren, kun je bij mij een individuele sessie boeken.