Wat is PSYCH-K® ?

Twee hersenhelften

Beide hersenhelften zijn gespecialiseerd in de aansturing van verschillende functies en de verwerking van verschillende soorten informatie. Het corpus callosum, de bundel van zenuwen tussen beide hersenhelften, fungeert als een brug waarmee je toegang krijgt tot de kwaliteiten van beide hersenhelften. Als deze brug geblokkeerd is, dan ervaar je minder helderheid en creativiteit en ben je minder in staat om goede keuzes te maken. Je keuzes zullen dan voortkomen uit je dominante hersenhelft, uit oude patronen en uit angst in plaats vanuit een optimale verbinding met jezelf.

Bij een mentale blokkade wordt er een automatische reactie vanuit het onderbewuste gegenereerd, vaak gebaseerd op vechten, vluchten of bevriezen. Vanuit angst dus! Met PSYCH-K® creëer je een hele-brein-staat door de kwaliteiten van de linker- en rechterhersenhelft in balans te brengen, met als gevolg dat je niet reactief reageert vanuit oude patronen, maar dat nieuwe oplossingen mogelijk worden.

Transformeren met Psych-K®

Het is belangrijk om te weten dat PSYCH-K® geen vervanging is voor professionele medische behandeling, maar wel een absolute aanvulling daarop. De PSYCH-K®-benadering gaat over het transformeren van alle beperkende onderbewuste overtuigingen die mogelijk in verband kunnen gebracht worden met je toestand. Deze overtuigingen worden meestal verworven in de vroege stadia van je leven en blijven vaak bestaan tot in de volwassenheid, onder het niveau van je bewustzijn.

Er is een gevestigde biologische interactie tussen lichaam en geest. Daar kan PSYCH-K® je in helpen. In PSYCH-K® wordt je aandoening niet aangepakt zoals een arts dat zou doen, met behulp van een diagnose- en behandelprogramma. Met andere woorden, met PSYCH-K® diagnosticeren of behandelen we geen ziekten, maar transformeer je onderbewuste overtuigingen, die je gezondheid en welzijn drastisch kunnen veranderen, zowel fysiek als mentaal en emotioneel.

Ben je naar aanleiding van dit artikel nieuwsgierig geworden naar een PSYCH-K® sessie, neem dan gerust contact op. Ik help je graag verder. Ik ben gevestigd in Geldrop en goed bereikbaar vanuit de regio Eindhoven en omliggende plaatsen.