Ik geloof dat chronische onrust in denken en voelen de hoofdreden is dat ruim 9 miljoen Nederlanders min of meer langs de zijlijn van hun eigen leven zijn komen te staan. Hun werk- of privéleven eist zo ontzettend veel van ze dat het gepaard gaat met uitputting, chronische pijn en een verzwakt immuunsysteem. Voor velen, en waarschijnlijk voor de meesten, komt vroeg of laat het gevoel van ontevredenheid, een gebrek aan motivatie, overgewicht en ziekte.

In mijn ogen is het proces van bewustwording van de eigen authentieke ”IK”, de essentie van onze gezondheid en mentale weerbaarheid.  Daarom geloof ik dat mensen volledig in verbinding met zichzelf mogen komen. Ik geloof dat een aantal natuurlijke systemen op gang gebracht mogen worden, waardoor ons stressvolle leven drastisch positief verandert.  

Het leven herzien en op een nieuwe manier inrichten vergt moed om kwetsbaar op te stellen en hulp te accepteren, moed om angst(en) recht in de ogen aan te kijken en moed om de verantwoordelijkheid voor het eigen leven te nemen.

Daarom help ik mensen met het navigeren naar hun oorspronkelijke pad. Door te laten zien dat identiteit dynamisch is en dat bewuste en authentieke keuzes leiden tot een energiek en moeiteloos leven.