Ik geloof dat chronische onrust in denken en voelen de hoofdreden is dat mensen gaan ervaren dat hun werk- of privéleven steeds meer van ze eist. Het gaat uiteindelijk gepaard met uitputting, chronische pijn en een verzwakt immuunsysteem. Voor velen komt vroeg of laat het gevoel van ontevredenheid, een gebrek aan motivatie, overgewicht en ziekte.

In mijn ogen is het proces van bewustwording van wat er zich in het onderbewustzijn afspeelt, de essentie van onze gezondheid en mentale weerbaarheid.  Zodra iemand weer volledig in verbinding staat met zichzelf, dan komen alle natuurlijke systemen ook weer op gang, waardoor een stressvol leven drastisch positief kan veranderen.  Het leven herzien en op een nieuwe manier inrichten vergt moed om kwetsbaar op te stellen en hulp te accepteren, moed om angst(en) recht in de ogen aan te kijken en de verantwoordelijkheid voor het eigen leven te nemen.

Daarom help ik mensen met het navigeren naar hun oorspronkelijke pad. Door te laten ervaren dat elke identiteit dynamisch is en dat transformatie op onderbewust niveau zal leiden tot bewuste keuzes richting meer energie en een moeiteloos leven.