De reden dat het zo lastig is om daadwerkelijke verandering te brengen in wat we voelen en in ons gedrag is dat we dit wel bewust (5% van de tijd) kunnen besluiten, maar welke kracht heeft het uiteindelijk voor het zeggen? Juist, de grote kracht van ons onderbewuste brein, die gewoon zijn eigen programma’s afspeelt voor 95% van de tijd en je dus al gauw terugvalt in je gewoonten en patronen. Om daadwerkelijk jezelf te veranderen, is samenwerking met je onderbewuste brein daarom van essentieel belang.

Met de PSYCH-K® methode heb je directe toegang tot jouw onderbewuste brein en kun je eenvoudig jouw programma’s herprogrammeren en de ‘tape’ opnieuw opnemen met een overtuiging die jou wél ondersteunt. De hersenhelften komen weer met elkaar in balans in een zogeheten ‘hele-breinstaat’ zodat jouw potentieel wordt geopend.

Door de oorzaak aan te pakken op het onderbewuste niveau nemen we ook gelijk het bijbehorende gevolg zoals stress, ‘negatieve’ gedachten en belemmerende emoties of gevoelens weg.

Na een PSYCH-K® sessie ervaar je meer innerlijke rust, sta je beter in je kracht en kom je gemakkelijker in actie.  Kortom: Verander je overtuigingen en je werkelijkheid verandert mee. Dit scheelt een hoop negatieve energie, uitstelgedrag en gepieker.