Next Level Teambuilding

Werkstress

Een werknemer met werkstress vertoont vaak een bepaald afwijkend gedrag, zoals het maken van meer fouten of zelfs agressie. Dit gaat meestal gepaard met overmatige angst en spanning.

Afhankelijk van de werknemer of hij/zij effectief om kan gaan met de werkbelasting en het al of niet signaleren van de problemen daarin, kan werkstress uiteindelijk leiden tot ziekte en arbeidsongeschiktheid (burn-out, depressie of andere aandoenin­gen).

In dit kader kun je wel stellen dat een goede organisatie het zogeheten tweesporenbeleid voert: ener­zijds inzetten op versterking van de individuele werknemer, anderzijds het zoveel mogelijk wegnemen van stress genererende arbeidsomstandigheden binnen de organisatie. Hoe je het ook went of keert, zal een Next Level Teambuilding een grote verandering teweegbrengen voor zowel de individuele werknemer als voor het team onderling. Verbinding voelen met elkaar en het optimaliseren van de onderlinge communicatie is dé sleutel.

Tweedaagse Teambuilding

Diep in je lichaam en in je brein ligt een schat aan wijsheid, intuïtie en kracht verborgen. Om die schat te vinden, nemen we je team op dag 1 mee op een ijskoude, maar hartverwarmende reis naar binnen. Je team leert technieken, waarmee zij de gezondheid kunnen optimaliseren en een ijzersterke mindset ontwikkelen. We resetten als het ware zowel het lichaam als het brein, zodat die samen weer optimaal kunnen gaan functioneren. Na deze dag is het team in staat om flinke stappen te maken richting meer energie en kracht, minder stress en een betere gezondheid.

”De Wim Hof Methode heeft niet alleen ons, maar ook heel veel van onze cursisten iets gebracht wat van puur goud gemaakt is. Het helpt je op het juiste pad, waar je niet meer van af wilt en ook niet hoeft.”

Vanuit deze nieuwe en hogere energie komt de drive om dingen anders te bekijken en te gaan aanpakken. Als team creëer je meer openheid naar elkaar en zo gaan we de tweede dag in, waarin we een verdieping maken op het gebied van de kracht van de gedachten. Waar ligt de eigen invloedsfeer? Welke strategie zetten de teamleden in bij stressvolle situaties? Welke waarden zijn belangrijk op teamniveau? Tijdens deze dag werken we met inspirerende en actieve werkvormen aan de vooraf door jouw team samengestelde leerdoelen, zoals beter omgaan met werkdruk en werkstress, de eigen energie bewaken en met meer plezier beter samenwerken.

Wij, Anne-Corinne Boulan en ik, werken alleen met teams tot maximaal 20 personen, zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen en het team er het maximale uit kan halen.

Ben je naar aanleiding van dit artikel nieuwsgierig geworden naar onze Next Level Teambuilding, kijk dan eens naar “sterk in je werk” of neem contact op.