PERSOONLIJKE ADEM COACHING

Het doel van deze training is dat je met de technieken, die je leert, veel beter omgaat met stress en gepieker en dat je vermoeidheid plaats maakt voor een flinke dosis energie. Daarnaast kun je je pijn laten afnemen, beter slapen en effectief je immuunsysteem en zelfvertrouwen een boost geven.

Sporters kunnen betere prestaties leveren en sneller herstellen na inspanning. Als sporter zul je duidelijk merken dat je met behulp van ademhalingsoefeningen meer focus en een beter uithoudingsvermogen krijgt. Dat je door een betere ademhaling een hogere verzuringsdrempel en minder blessures kunt bewerkstelligen, is wetenschappelijk bewezen.

Tijdens de gratis intake breng ik het functioneren van je natuurlijke basisademhaling in kaart en kijken we samen naar de mogelijke oorzaken van je “niet optimale” ademhalingspatroon.

Besluit je na de intake dat je door mij geholpen wilt worden, dan gaan we samen aan de slag met jouw ademhalingspatroon. Hierbij krijg je een serie technieken aangeleerd, waarmee je jouw ademhaling gaat resetten en verbeteren, om jouw persoonlijke doelen te kunnen bereiken.

  • 3 uitgebreide persoonlijke sessies
  • Gratis intake
  • Je hoeft pas na de vrijblijvende intake te besluiten of je door mij geholpen wilt worden
  • € 296 (ex. btw)
  • Geen lange wachttijden