NIEUW: Spotlight Profiel

Spotlight Profiel (een groot succes in Engeland) spelenderwijs uitgelegd

Spotlight Profiel helpt je bij het vinden van nieuwe manieren om te floreren in je werk en in je leven.

Onderzoek toont aan dat onze natuurlijke talenten maar al te vaak onaangesproken of onontdekt blijven. Hoewel dit contra-intuïtief lijkt, ligt je grootste kans voor groei en ontwikkeling vaak in de gebieden, waar je al sterk in bent. Door je talenten te begrijpen, kun je de impact ervan vergroten en nieuwe manieren ontdekken om ze in zeer veel verschillende situaties toe te passen.

Afgezien van onze belangrijkste sterke kanten, hebben we allemaal delen van ons karakter, die we niet met voldoende tijd en energie verder ontwikkelen. Iedereen heeft de neiging de wereld te bekijken vanuit de natuurlijke voorkeuren, die binnen zijn/haar Spotlight vallen, wat betekent dat je soms niet begrijpt of ziet hoe belangrijk deze andere aspecten van je karakter zijn. Terwijl je inspanningen en aandacht ergens anders op gericht zijn, kun je deze kanten van je karakter uit het oog verliezen, waardoor je misschien steeds weer in dezelfde valkuil stapt.

Twijfel is een natuurlijk onderdeel van het presteren in een situatie, die belangrijk voor je is en waarin je het gevoel hebt beoordeeld te worden. In je Spotlight Profiel test kom je er achter waar je zelfvertrouwen van krijgt. Zo zit het leven vol met ups en downs. Hoe je op zulke momenten reageert, bepaalt of je gefocust kunt blijven na een succes of er weer bovenop kunt komen na een tegenslag. Om te blijven presteren is het belangrijk te weten hoe je je energie ergens in kunt investeren en hoe je deze kunt vernieuwen. Tijd investeren in energie opwekkende strategieën, die misschien niet zo natuurlijk aanvoelen kan de capaciteit van je energiereserves enorm vergroten, waardoor je op een zinvollere en duurzamere manier meer voor elkaar kunt krijgen.

Door middel van de Spotlight Profiel test ga je onder andere je drijfveren en stressfactoren beter begrijpen, waardoor je manieren zult vinden om je omgeving en je dagelijkse activiteiten zodanig vorm te geven dat je gemotiveerd en gefocust blijft en uiteindelijk de juiste beslissingen voor jezelf neemt. Zelfs als je onder druk staat.

Benieuwd naar jouw persoonlijke Spotlight Profiel?

Doe dan de test: https://robbiedejong.nl/product/spotlight-profiel/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *